divendres, 25 de setembre del 2020

Foto de la sessió pendent de març i represa ahir dedicada a "Temps salvatge"

 Ahir vam tornar al nostre club de lectura, després del període de pausa forçosa, amb moltes ganes i amb energies renovades.



1 comentari:

  1. Una obra de teatre amb déu personatges. Una història que ens parla d'allò que està amagat sota els plecs de la realitat. Déu personatges en cinc habitatges i un munt de relacions ( amistat, gelosia, poder) ua vegades visibles i altres esbossades, que conecten aviat amb les lectores perquè reflecteix la nostra realitat més propera.
    L'autor Josep Maria Miró planteja l'obra en dos espais:
    L'urbanització que simbolitza la part civilitzada on predominen les normes socials, el medi on la societat burgesa i benestant viu amb tranquil.litat.
    L'altre espai és el bosc que simbolitza l'indret més inquietant on es desperten les emocions més primàries, on es realitzen les activitats no acceptades, "il.legales".
    El nus de l'obra sorgeix quan la fràgil frontera entre un i altre espai es trenca: un personatge inquietant arriba a la urbanització, una adolescent que pertorba la calma en la que vivien provocant una inestabilitat a les relacions dels diferents personatges.
    Aquest personatge femení condueix el text dramàtic cap el descobriment de que dins de l'espai urbà i educat també existeix la maldat i que els fets del passat potser s'obliden, però, més aviat o més tard, tornen a la consciència per a passar-nos factura.

    ResponElimina